Rumpusetti

Käyttövalmis rumpusetti soveltuu ryhmätyöskentelyyn

Luokkarummuissa on hi-hat eli haitsu, virveli ja bassorumpu. Mukana on rumpukapulat, joille on oma telineensä rummuissa. Luokkarummut on pienikokoinen, yksittäinen kokonaisuus joka ei vaadi työlästä kokoamista. Luokkarumpusetti ei tarvitse paljon tilaa ja on helppo ottaa esille tai siirtää. Rumpuja voi soittaa oikea- ja vasenkätisesti.

Käytössä voi olla yhtä aikaa useita rumpusettejä ilman, että luokan melutaso nousee. Luokkarumpuja voidaan soittaa hyvin akustisten soitinten kuten kitaroiden, kanteleiden ja nokkahuilujen kanssa. Vahvistamaton laulukin kuuluu hyvin Luokkarumpujen yli. Parasta opetustilanteessa kuitenkin on, että rumpaleita voi olla useita aiemman yhden sijasta. Luokkarumpuja tulisikin olla musiikkiluokassa 5 – 10 kappaletta. Yksikin rumpusetti tuo mukavan lisän musiikintunnille vahvistamattomien soittimien ja laulun kanssa.

Luokkarummut sopivat hyvin myös alkeiden kotiharjoitteluun, tai vaikkapa katusoittoon ja jammailuun akustisten soitinten kanssa.

Luokkarummuilla soitetaan kuten tavallisella rummustolla. Soittotuntuma vastaa oikeaa rummuttamista. Bassopedaali jalan alla, kapulat kädessä sekä oikea soittoasento ja miellyttävä ääni tekevät harjoittelusta oikeaa soittamista.

Luokkarummuissa on perusasioiden harjoitteluun tarvittavat osat. Haitsussa ei ole pedaalia, eikä rummuissa ole tomeja eikä symbaaleja.

Luokkarummuissa on miellyttävin ääni kun niitä soitetaan rennosti ja kevyesti eli “oikealla tatsilla”, hartiavoimin takomista ei tarvita.

Varaosat

Koska Luokkarummut valmistetaan Suomessa, on kaikkia osia saatavilla helposti.

Vanhempiin Luokkarumpuihin (väriltään ruskeat) voidaan käyttää uuden mallin varaosia. Varsi on saatavana myös ruskeana.

Kaikkein vanhimmissa malleissa virveli eli alempi lyöntipadi on kiinteä. Niissä virveliä ei voi vaihtaa erikseen, vaan silloin on vaihdettava myös varsi.

Bassopedaalin kuminauha on 3.5 mm pyöreää kotimaisya INKA-kuminauhaa, jota on helposti saatavailla. Sitä voi myös tilata meiltä. Kuminauhan hinta on 1 sentti = 1 snt.

 

Korjauspalvelu

Korjaamme ja päivitämme vanhat Luokkarumpusi uuteen kun lähetät bassopedaalin meiille. Paluupostissa saat Luokkarumpusi takaisin varustettuna uudella varrella ja uusilla lyöntipadeilla. Silloin Luokkarumpusi on ”päivitetty” uusimpaan versioon. Ruskeaan bassopedaaliin tulee tietenkin ruskea varsi.

Korjauspalvelun hinta on 100 euroa + alv 24 % = + postimaksut.

virveli

50 € + alv 24 % + postimaksu

haitsu

50 € + alv 24 % + postimaksu

varsi

50 € + alv  24 % + postimaksu